top of page

Catering

Van een klein hapje tot een compleet buffet, een feestje bij u thuis of een bedrijfsfeest, een familiereünie of een bruiloft: met onze catering service brengen wij de Italiaanse keuken bij u thuis.


Van stuzzichini tot compleet buffet

Of het nu gaat om typisch Italiaanse stuzzichini (hartige hapjes voor bij de borrel) of een compleet buffet, om een intiem feestje bij u thuis of een bedrijfsfeest met professionele uitstraling: bij  'A Cucinella bent u aan het juiste adres.
Wij verzorgen Italiaanse catering voor bedrijven en particulieren, van 5 tot 50 personen. Hapjes, koude en warme buffetten, complete diners, of gewoon iets lekkers voor bij de koffie en thee. A Cucinella maakt van elke gelegenheid een bijzondere herinnering.

 

De Italiaanse keuken
Koken is onze passie, de Italiaanse keuken onze grote liefde.
'A Cucinella biedt een groot assortiment aan hapjes en gerechten uit de echte, authentieke Italiaanse keuken. Ieder borrelhapje en elk gerecht wordt door ons met grote zorg en aandacht in onze eigen keuken bereid. Uiteraard van verse producten en met ingrediënten van de beste kwaliteit. 

Catering op maat

Of het nu gaat om een borrel of een uitgebreid evenement, wij stemmen de catering af op uw wensen. Daarvoor maken wij een afspraak om samen met u te kijken wat geschikt en passend is. Op basis van uw wensen en mogelijkheden maken wij een voorstel op maat. Vlees, vis of vegetarisch,  de Italiaanse keuken biedt voor elk wat wils.

En als u wilt zorgen wij ook voor passende wijnen of een uitgebreid drankenaanbod.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze catering service? Voor een advies en voorstel op maat maken wij graag een afspraak met u.

 

Wij zijn te bereiken per e-mail naar info@acucinella.nl

bottom of page