Koken op locatie

Zin in een etentje? Maar niet in het werk?  Bij 'A Cucinella komt uw eigen Italiaanse privé kok bij u thuis of op de zaak. Professioneel culinair maatwerk op uw eigen locatie.

U dekt de tafel, wij doen de rest!

 

Culinair genieten

Een heerlijk Italiaans diner met de intieme sfeer en vertrouwde omgeving van uw eigen huis? A Cucinella is gespecialiseerd in koken op locatie en biedt professioneel culinair maatwerk bij u thuis. Van een informele proeverij van kleine gerechtjes tot een klassiek gangendiner. Italiaanse gerechten met liefde en smaak bereid en met oog voor detail geserveerd. En als u wilt met een welkomstdrankje en een wijnarrangement erbij.

 

Zonder zorgen

Gezellig samen zijn en lekker eten. Maar dan zonder het gedoe van alle voorbereidingen en boodschappen, en zonder dat u uw aandacht moet verdelen tussen gasten en fornuis. En dan hebben we het nog niet eens over de grote afwas die u wacht. Wij komen bij u thuis om de laatste voorbereidingen te treffen. De gerechten worden in uw keuken bereid en smaakvol uitgeserveerd. En als u met uw gasten aan de koffie zit, maken wij de keuken aan kant. Heerlijk eten zonder zorgen: dat is pas écht genieten!

Particulier & bedrijf

Wij verzorgen niet alleen een diner aan huis, ook voor een culinair evenement op de zaak zijn wij u graag van dienst. Ook zonder uitgebreide keuken in uw kantoor kunnen wij een stijlvolle en smakelijke lunch of diner verzorgen voor uw relaties of uw team. Meestal is een pantry met een stopcontact en een spoelbak al genoeg.

 

Maatwerk

Wij nemen uw persoonlijke wensen met u door. De gerechten, het aantal gangen, de sfeer en uiteraard de kosten: de keuze is aan u. Op basis van uw wensen en mogelijkheden maken wij een voorstel op maat.

 

Meer weten?
Wilt u meer informatie over onze koken op locatie service? Wilt u weten wat voor mogelijkheden er voor uw wensen zijn? Voor een advies en voorstel op maat maken wij graag een afspraak met u! Wij zijn te bereiken  per e-mail naar info@acucinella.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Italiaanse catering & koken op locatie

13450143_1097391240320649_7960326825796418843_n